pea pure

Wat moet je weten over PEA Pure?

Het zal bij het merendeel van de mensen die de informatie op deze pagina lezen wel bekend zijn dat er zoiets bestaat als schadelijke prikkels die kunnen ontstaan in ons lichaam. Wanneer deze ontstaan is het van belang dat ons lichaam daar op gepaste wijze op kan reageren. Ze doet dat onder meer door het aanmaken van de zogenaamde stof PEA. Voor deze stof geldt dat ze aldus wordt aangemaakt als reactie op negatieve prikkels. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een lichaamseigen stof kan er worden vastgesteld dat ze eveneens kan worden aangekocht als een soort van supplement. Ze luistert in dat geval naar de naam PEA Pure. Zou jij hier meer over te weten willen komen? Blijf dan absoluut zeker verder lezen!

Wat moet je weten over PEA?

Kort gezegd is het zo dat PEA of het zogenaamde palmitoylethanolamide een lichaamseigen stof is welke in de cel wordt aangemaakt als reactie op een bepaalde prikkel. Voor deze stof geldt bovendien dat ze ook aangetroffen kan worden in verschillende voedingswaren zoals:

  • Pinda’s;
  • Soja; 
  • Eieren;
  • Vlees; 
  • Vis;

Er zijn door de jaren heen meerdere studies uitgevoerd die stuk voor stuk het nut en zelfs het belang hebben aangetoond van deze stof. Ondertussen is het zo dat het wordt aangeraden om deze stof in te zetten ter bestrijding van bepaalde pijnen. Hierbij kan er onder meer worden gedacht aan neuropathische pijnen, pijnen aan het kaakgewricht en dystrofie pijnen. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van situaties waarin het interessant kan zijn om een PEA Pure supplement te gebruiken. Voordat je dit gaat doen contacteer je uiteraard eerst altijd een arts.

Hoe zinvol is de inname van extra PEA eigenlijk?

Wanneer PEA een lichaamseigen stof is, hoe interessant kan het dan in de praktijk zijn om gebruik te maken van bijvoorbeeld het PEA Pure supplement? Dit kan absoluut zinvol zijn. Het lichaamseigen PEA wordt door ons lichaam uitstekend opgenomen uit de darm en eenvoudig getransporteerd naar onze weefsels. Het gebruik zal het vervolgens eenvoudigweg worden afgebroken in de cel tot zijn bouwstenen. Wil je in de praktijk verzekerd kunnen zijn van een echt optimale opname evenals benutting van de PEA? Dan is het zeer belangrijk om er rekening mee te houden dat het supplement zo zuiver mogelijk moet zijn. Bovendien is ook een hoge dosering een absolute vereiste. Het zijn deze vereiste eigenschappen die ervoor zorgen dat PEA Pure het overwegen waard is.

Hoelang kan het duren voordat je de werking van PEA Pure ervaart?

Zoals zo vaak het geval is zal er in de praktijk vastgesteld kunnen worden dat de manier waarop je de werking van PEA gaat ervaren sterk uiteenlopend kan zijn. Er wordt dan ook vaak gesteld dat haar pijnstillende werking bijvoorbeeld kan optreden tussen dag 1 en dag 28. Lekker handig natuurlijk, maar dat is nu eenmaal een feit. Voor elke persoon geldt dat hij of zij op een andere manier zal reageren op de inname van PEA Pure. Ben jij ook van plan om gebruik te gaan maken van een dergelijk supplement? Hou er dan uiteraard rekening mee dat het altijd een goed idee is om ervoor te kiezen om dit eerst even te bespreken met je (behandelende) arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *